fbpx

Cuba Highlights Deluxe

Hoogtepunten rondreis Cuba? Je bezoekt o.a. Havana, Viñales, Varkensbaai, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara. Verblijf in deluxe hotels. Vraag een offerte aan

va. 3.850,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een vakantie in Cuba is jezelf verliezen in een kleurrijk, sfeervol en vooral authentiek en onvergetelijk land. Cuba, het land van de oldtimers, sigaren, rum en opzwepende salsamuziek. Bezoek de belangrijkste hoogtepunten en laat je meevoeren door de verhalen van dit bijzondere land. Je verblijft tijdens deze rondreis in deluxe hotels waar mogelijk.
Havana en Viñales
Je begint je rondreis in de hoofdstad Havana. Wandel door het oude centrum, maak een rit in een felgekleurde oldtimer en verken smalle, bruisende straatjes. Dan verruil je de stad voor de groene vallei van Viñales, waar je kunt zien waar de beroemde sigaar nu precies vandaan komt.
Varkensbaai en Trinidad
Vanuit het groene westen reis je in oostelijke richting naar de kust. In de Varkensbaai kun je prachtig snorkelen maar ook het Ciénaga de Zapata National Park bezoeken. Via de stad Cienfuegos, waar je nog Franse invloeden vindt, reis je naar een van de leukste en meest sfeervolle steden van het land: Trinidad. Als je ergens een lesje salsa wilt nemen, is dit dé plaats. Wandel door de kleurrijke, smalle straatjes, bewonder de koloniale gebouwen en geniet ’s avonds van een cocktail en swingende livemuziek.
Santa Clara en Varadero
Vervolgens kom je erachter welke belangrijke rol Che Guevara en Santa Clara in de Cubaanse geschiedenis spelen. Tenslotte sluit je je rondreis af met een ontspannen strandvakantie op de brede, prachtige stranden van Varadero.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Havana.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.