fbpx

Cuba 4 Kids

Cuba is een vakantiebestemming voor jong en oud. Tijdens deze privé familiereis bezoek je in een rustig tempo o.a. Havana, Viñales, Las Terrazas, Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara en je gaat de na…

va. 2.802,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Cuba is een vakantiebestemming voor jong en oud. Je kunt in een rustig tempo rondreizen en je vindt er een leuke afwisseling van steden met oude centra en weelderige natuur. Bovendien zijn Cubanen gek op kinderen en zullen je overal met open armen verwelkomen. 
Havana en Viñales
Je bezoekt de hoofdstad Havana deels te voet en met een oude Amerikaanse classic car waarmee je als het ware 50 jaar terugkeert in de tijd. Vervolgens ga je naar Viñales waar je de beroemde mogotes en tabaksboerderijen bezoekt. Optioneel kun je er paardrijden of kiezen voor iets spannenders: een zipline excursie. De reis vervolgt naar het ecologisch biosfeerreservaat van Las Terrazas. 
Cienfuegos en Trinidad
De reis gaat verder naar het midden van het eiland Cuba, waar je naast de typische highlights in Cienfuegos ook een leuke boottocht kunt maken door de baai van Jagua. De laatste overnachtingen vinden plaats in het stadje Trinidad. Vanuit deze koloniale beauty zijn diverse excursies mogelijk. 
Via Santa Clara naar Varadero
Vervolgens reis je naar Santa Clara, waar je meer te weten komt over de volksheld Che Guevara. Deze reis eindigt met een ontspannen strandvakantie in een gezinsvriendelijk 4* all-inclusive resort aan het prachtige strand van Varadero.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Havana.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.