fbpx

Cruisin’ the sunshine state Florida

Cruisin’ the sunshine state Florida 12 dagen / 11 nachten Roundtrip

va. 1.195,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Tijdens deze Florida-vakantie cruise je op je eigen manier in twaalf dagen door de Sunshine State Florida. Begin de reis met relaxen aan de brede stranden en het warme zeewater bij Miami Beach. Rijd over de bizarre en mooie Overseas Highway naar het swingende Key West. Kijk wie de meeste alligators kan spotten in de moerassen van Everglades en geniet je van een hagelwit strand bij St Pete. Je reis eindigt in pretparkwalhalla Orlando. Je overnacht onder andere in een historische inn, een centraal gelegen hotel bij de pretparken en een art-deco hotel.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Cruisin’ the sunshine state Florida met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Cruisin’ the sunshine state Florida, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.