fbpx

Creole Delight – Ontdek de smaken van Mauritius

Een van de leukste manieren om Mauritius te leren kennen is om te genieten van de veelzijdigheid die de Mauritiaanse keuken te bieden heeft. Vandaag nemen wij u mee op een culinaire tour over het eila…

va. 137,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een van de leukste manieren om Mauritius te leren kennen is om te genieten van de veelzijdigheid die de Mauritiaanse keuken te bieden heeft. Bien manzé (goed eten) is dan ook een veelgehoorde uitspaak op het eiland.
In de Mauritiaanse keuken ontmoet het oosten het westen en ontstaat er een ‘fusion’ van bereidingswijzen en ingrediënten. Iedere groep immigranten voegde weer iets toe. Dit alles vormt de basis van de Creoolse keuken. Vandaag nemen wij je mee op een culinaire tour over het eiland, waarbij je door het proeven van verschillende gerechten het boeiende verleden van Mauritius leert kennen. In de ochtend word je opgehaald bij je hotel en vertrek je naar de hoofdstad Port Louise. Hier ervaar je naast de kosmopolitische sferen, vooral ook de authentieke “streetfood” restaurantjes waar Mauritius om bekend is. Je proeft o.a. de favoriete dholl purris. Een soort roti broodje met kruidige saus en de chilli cakes, een soort van ronde kruidige falafels. Dan vertrek je naar het binnenland richting de 2e grootste stad van Mauritius Curepipe. Hier word je welkom geheten door Marie. Je krijgt een kijkje in het lokale Mauritiaans leven, waar je gastvrouw in haar huis de heerlijkste Creoolse gerechten voor je hebt gemaakt als lunch. Zij zal je ook uitnodigen om te leren hoe je de perfecte samoussas kunt maken. Tenslotte ga je verschillende soorten thee proeven op de veranda van het prachtige koloniale landhuis Domaine les Aubineaux, waar je de sferen van een vervlogen tijd kunt ervaren.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.