fbpx

Cowboys en Indians

Inclusief vluchten. Een geweldige fly drive die je naar de unieke gebieden in Amerika brengt. Je komt o.a. in Denver, Rocky Mountains, Cody, Mount Rushmore, Black Hills, Yellowstone, cowboy stadje Cod…

va. 2.691,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze 15-daagse fly drive rondreis door de staten Colorado, Montana, South Dakota en Wyoming waan je je terug in de tijd van het Wilde Westen. Ervaart de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.
Je reist dwars door een Western decor met traditionele cowboy stadjes, zoals Cody en de glooiende Black Hills. Het grondgebied van de ooit zeer gevreesde Sioux Indianen. Neem een kijkje in het Wounded Knee Museum met zijn boeiende Indianenverhalen over een van de grootste Indiaanse veldslag uit de Amerikaanse geschiedenis.
Mount Rushmore en Grand Tetons National Park
Een typerend stukje Amerikaanse cultuur tref je in Mount Rushmore. De wereldberoemde uit de rotsen gehakte sculptuur van 4 gevierde presidenten van de USA. In het sprookjesachtige Yellowstone National Park ervaar je de kracht van de aarde met zijn vulkanische bodem, spuitende geisers, felgekleurde kratermeren en heetwaterbronnen.
Maak een prachtige wandeling in Arches National Park. Dit park bevat werelds grootste concentratie van natuurlijke rode stenen bogen. Deze circa 2000 bogen vormen een wonderlijke speling van de natuur. In Canyonlands National park, word je getrakteerd op indrukwekkende vergezichten over een surrealistisch landschap. Deze fly drive is een prachtige combinatie van Amerikaanse historie van het Wilde Westen en een rijke diversiteit aan verbluffend natuurlandschap.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Delta Air Lines van Amsterdam naar Denver.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.