fbpx

Cocktails shaken in Havana

Hoe leuk is het om juist in Cuba, bekend om de heerlijke cocktails, een workshop te doen om twee typische Cubaanse cocktails te leren bereiden, zodat je deze thuis kunt maken en op die manier kunt nag…

va. 49,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Een reis door Cuba is niet compleet zonder een cocktail of mocktail ergens in een gezellige bar, met opzwepende salsamuziek op de achtergrond. Hoe leuk is het dan om juist hier in Cuba een workshop te doen om twee typische Cubaanse cocktails te leren bereiden, zodat je deze thuis nog heel vaak kunt maken en op die manier kunt nagenieten van je fantastische vakantie in Cuba.
Cocktails shaken in Havana
Je reist op eigen gelegenheid naar de bar waar je cocktails workshop zal plaatsvinden. Dit kan in het oude centrum van Havana zijn of in de wijk Vedado. Je wordt verwelkomd door een ervaren barman die je uitleg geeft over welke cocktails je gaat maken en met welke ingrediënten. 
Cuba is het land van de rum, dus beide cocktails die je leert maken zijn op basis van rum. Je volgt de stappen van je barman en voor je het weet, heb je zelf een originele Mojito en Negron gemaakt.  
Neem de tijd om rustig van je cocktails te genieten. Hierna komt je workshop tot een einde.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.