fbpx

Charmant New England

Charmant New England 15 dagen / 14 nachten Roundtrip

va. 2.875,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Charmant. Zo kun je deze regio in het noordoosten van Amerika het beste omschrijven. Sfeervolle plaatsjes en kleinschalige inns met schommelstoelen op de veranda, glooiend landschap en vuurtorens langs de kreeftenkust. New England, zoals deze regio ook wel genoemd wordt, staat bekend om de Indian Summer. Van half september tot half oktober kleuren de bladeren aan de bomen van geel tot oranje tot dieprood en dat zorgt voor een spectaculair kleurenpalet op de glooiende heuvels in dit gebied. Ook de andere maanden is deze regio leuk om te bezoeken.

Reis Verenigde Staten van Amerika: Charmant New England met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Charmant New England, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.