fbpx

Canopy tocht Tsitsikamma National Park

Tsitsikamma is een uniek regenwoud. Een spectaculaire manier om de schoonheid van deze regio te zien is een spannende Canopy Walk.

va. 56,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tsitsikamma is een uniek regenwoud. Een spectaculaire manier om de schoonheid van deze regio te zien is een spannende canopy walk. Tijdens deze tocht ga je geharnast en hangend aan een stalen kabel door de boomtoppen van het inheemse bos bij Storms Rivier. Vanaf 30 meter hoogte krijg je een andere kijk op de flora en fauna in dit gebied. Er zijn 10 platformen en daarbij een van de langste canopy tochten in de wereld. Gidsen vertellen je over de ecologie van deze regio. Tijdens deze tocht staat veiligheid voorop.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.