fbpx

Californië Highlights

Complete & prachtige fly drive door Californië. Je bezoekt o.a. Los Angeles, Monterey, San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, San Diego en het strand van Santa Monica.

va. 2.662,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze fly drive naar Californië ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. Californië wordt ook wel liefkozend "The Golden State" genoemd en heeft een schatkamer aan diversiteit te bieden.
Je reis begint in "de Stad van de Engelen" Los Angeles. Met zijn Universal Studios, Hollywood en Rodeo Drive. Je rijdt via een schitterende route langs de Riviera van Californië. Geniet van de mooie stranden en wijnroutes van Santa Barbara en laat je betoveren door de ruige kust van de Stille oceaan. In Monterey mag je de panoramische route van de 17 Miles Drive niet missen en wellicht kun je een walvis boottocht maken.
San Francisco en Yosemite
Vervolgens naar San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. Al van ver schittert het icoon van de stad je tegemoet; De Golden Gate Bridge. In Yosemite National Park kun je genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Via Death Valley, zowel de laagste als heetste plek van Amerika reis je naar Las Vegas.
Las Vegas, de grootste entertainment stad van de wereld
Deze woestijnstad in Nevada is wereldberoemd om zijn gokpaleizen, glamour, shows en shopping malls. Wellicht kun je hier ook een gokje wagen! Dan reis je terug naar de kust. In het subtropische San Diego kun je een bijzonder mix ervaren van Mexicaanse en Mediterrane sferen. Je eindigt je reis op de zonovergoten stranden van Santa Monica, waar je kunt zonnen, skaten en surfen. De enorme afwisseling qua steden en natuur zullen deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Los Angeles.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.