Bruisend Singapore en Indonesische pareltjes

Inclusief vluchten. Combineer de bruisende wereldstad Singapore met maar liefst 4 onbekende Indonesische eilandjes: Bintan, Batam, Bangka en Belitung.

va. 2.492,00

Beschrijving

Informatie
Singapore en Indonesië in één vakantie, maar anders dan anders. Deze privé-rondreis combineert de bruisende stad Singapore met 4 eilandjes in Indonesië. Hiermee hop je van eiland naar eiland en verken je een deel van Indonesië dat de meeste mensen nog niet gezien hebben.
Perfecte stedentrip: Singapore
De reis start in het bruisende Singapore, dat qua oppervlakte niet groot is, maar wel een scala leuke activiteiten voor een perfecte citytrip biedt. Je kunt er uitgebreid winkelen, de traditionele én moderne kant van de stad verkennen en uiteraard heerlijk eten. Tijdens een leuke stadstoer verken je de stad en krijg je ook een kijkje op de prachtige skyline vanuit het enorme reuzenrad Singapore flyer. Ook een wandeling door de imposante Garden by the Bay zal niet ontbreken.
Islandhoppen in Indonesië
Na je verblijf in Singapore, begint het islandhoppen in Indonesië. Je neemt de ferry naar het prachtige Bintan, waar je een aantal dagen spendeert om het eiland te verkennen. Aansluitend vertrek je naar het buureiland Batam. Beide eilanden zijn voor locals bekende strandbestemmingen, maar voor ons nog onontdekt. Je vindt er resorts met uitstekende faciliteiten, iedere dag verse en betaalbare seafood en een levendige sfeer.
Een korte vlucht brengt je naar de onbekendere eilandjes Bangka en Belitung. Deze pareltjes gelegen in de Java Zee, tussen Sumatra en Borneo, waren in vroeger tijden een belangrijke plaats voor de Hollanders vanwege de ijzererts rijke grond. Vandaag de dag is het echter een onbekende bestemming, waar je vooral rust en een adembenemend uitzicht over de Bangka Belitung archipel vindt. Bovenwater zijn de eilanden heuvelachtig en groen. De stranden zijn hagelwit met wuivende palmen en hier en daar een enorme granietrots die het tafereel onderbreekt. Onderwater kun je al snorkelend je ogen uitkijken in het kraakheldere water met de vele kleurige vissen en koraal.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Singapore Airlines van Amsterdam naar Singapore.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333-travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333-travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333-travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333-travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling