fbpx

Bouwsteen Sri Lanka: Het onbekende noorden van Sri Lanka

De culturele driehoek, het noorden en de oostelijke stranden
Reis naar de culturele driehoek en overnacht in Anuradhapura, ruïnes – door naar het noorden Jaffna, eiland Delft – rust tenslotte uit op …

va. 580,00

Naar VanVerre

Beschrijving

Bouwsteen Sri Lanka: Het onbekende noorden van Sri Lanka wordt aangeboden door Van Verre Reizen.

Van Verre biedt individuele (rond)reizen op maat aan in het hogere segment naar diverse landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under. Deze reizen zijn geen groepsrondreizen.

Routebeschrijving en/of reisbeschrijving

De culturele driehoek, het noorden en de oostelijke stranden
Reis naar de culturele driehoek en overnacht in Anuradhapura, ruïnes – door naar het noorden Jaffna, eiland Delft – rust tenslotte uit op het strand van Trincomalee.

 

 

 


 

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Van Verre Reizen? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Van Verre Reizen. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews pagina over Van Verre Reizen, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Van Verre Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.