fbpx

Bouwsteen Borneo: Headhunters trail & Pinnacles

Noorden van Sarawak, Borneo
5 Dagen in het Mulu NP, zware tochten: aanvang in lodge > varen en trekking naar Camp 5 > naar traditioneel longhouse in Limbang > beklimming Gunung Api en tocht door de Pi…

va. 980,00

Naar VanVerre

Beschrijving

Bouwsteen Borneo: Headhunters trail & Pinnacles wordt aangeboden door Van Verre Reizen.

Van Verre biedt individuele (rond)reizen op maat aan in het hogere segment naar diverse landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under. Deze reizen zijn geen groepsrondreizen.

Routebeschrijving en/of reisbeschrijving

Noorden van Sarawak, Borneo
5 Dagen in het Mulu NP, zware tochten: aanvang in lodge > varen en trekking naar Camp 5 > naar traditioneel longhouse in Limbang > beklimming Gunung Api en tocht door de Pinnacles.
Dag 5     Vertrek Limbang Longhouse 
Deze bouwsteen start in Mulu (waar u vanaf diverse plaatsen naartoe kunt vliegen). De avontuurlijke route begint met een bezoek aan de spectaculaire grotten van Mulu National Park: Deer-, Lang-, Clearwater- en Wind-Cave.

 

 

 


 

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Maatwerk

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Van Verre Reizen? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Van Verre Reizen. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews pagina over Van Verre Reizen, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Van Verre Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.