fbpx

Bouwsteen Borneo: Alleen op de wereld

Noordpunt van Sabah, Borneo
De locatie wordt genoemd: Tip of Borneo, het uiterste noorden; hier ligt een klein en absoluut afgelegen kleinschalig hotelletje, het Hibiscus beach retreat, voor rustzoeke…

va. 520,00

Naar VanVerre

Beschrijving

Bouwsteen Borneo: Alleen op de wereld wordt aangeboden door Van Verre Reizen.

Van Verre biedt individuele (rond)reizen op maat aan in het hogere segment naar diverse landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under. Deze reizen zijn geen groepsrondreizen.

Routebeschrijving en/of reisbeschrijving

Noordpunt van Sabah, Borneo
De locatie wordt genoemd: Tip of Borneo, het uiterste noorden; hier ligt een klein en absoluut afgelegen kleinschalig hotelletje, het Hibiscus beach retreat, voor rustzoekers: een droom.

 

 

 


 

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

Maatwerk

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Van Verre Reizen? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Van Verre Reizen. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze VanVerre Reizen! Ervaringen en reviews pagina over Van Verre Reizen, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Van Verre Reizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.