fbpx

Betoverend Yunnan

Inclusief vluchten. Reis dwars door het authentieke China en maak kennis met eeuwenoude tradities en wereldwonderen en laat je betoveren door de indrukwekkende natuur. Je privé rondreis begint in de …

va. 3.188,00

Meer informatie

Beschrijving

Infomatie
Prive rondreis dwars door het authentieke Yunnan in China. waarbij je kennis  maakt met eeuwenoude tradities en wereldwonderen en je betoverd wordt door de indrukwekkende natuur.
Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 99,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Je individuele rondreis begint in de Chengdu, de stad van de theehuizen en pittige keuken en waar je een bezoek brengt aan de reuzenpanda’s. Vervolgens naar Lijiang, sprookjesachtig gelegen aan de voet van de Himalaya. Hier kun je eindeloos ronddwalen langs pittoreske straatjes, bruggetjes, rode lampionnen en authentieke houten huisjes.
Dali aan het Erhai Meer
Maak kennis met de boeddhistische Naxi-bevolking met hun traditionele blauwe klederdracht. Je rondreis gaat verder naar Dali, gelegen aan het mooie Erhai Meer en waar je kunt fietsen naar traditionele Bai dorpjes om een theeceremonie mee te maken op de binnenplaats bij een lokale familie. In Kunming bezoek je het Stenen Woud, een indrukwekkend natuur fenomeen van kalkrotsen van soms wel 30 meter hoog.
Het Terracotta leger en de Chinese Muur
Dan is het tijd om naar Xian te reizen met zijn spectaculaire Terracotta leger. Per comfortabele nachttrein reis je ten slotte naar de hoofdstad Beijing met zijn keizerlijk verleden. Hier bezoek je uiteraard de Chinese Muur. Het symbool van het machtige China.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Cathay Pacific van Amsterdam naar Chengdu.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.