fbpx

Best Deal Safari & Strand

Combineer een ontspannen strandvakantie aan Bamburi Beach met een tweedaagse safari naar het Tsavo National Park.

va. 2.438,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze Best Deal reis draait vooral om een heerlijk ontspannen strandvakantie aan de noordkust van Mombasa, aan Bamburi Beach. Maar als je dan toch in Kenia bent, mag een safari eigenlijk niet ontbreken. Tussendoor maak je dan ook een driedaagse safari naar zowel Tsavo East als Tsavo West National Park.
Tsavo East National Park
Na een volledige dag tot rust gekomen te zijn, wordt je opgehaald bij je strandhotel voor je safari. Je bezoekt allereerst Tsavo East, dat zich heel goed leent voor safari’s vanwege het vlakke landschap met lage begroeiing. Speciale kenmerken zijn de roodbruine aarde die het landschap een oranje gloed geeft en de bijzondere baobab bomen op de savannes. Hier vind je o.a. de Big Five.
Tsavo West National Park
Vervolgens bezoek je Tsavo West, dat een gevarieerd landschap en dierenrijk heeft. Naast open savannelandschappen en grasvlaktes heeft het ook semi-woestijn, bergen, steile rotsen en vulkanische bergkammen. Je vindt hier de Mzima Springs, een grote waterbron waar vers water omhoog komt en vele dieren te vinden zijn.
Tenslotte word je weer teruggebracht naar je strandresort waar je nog 3 volledige dagen kunt genieten van zon, zee, zwembad en strand.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Mombasa.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.