fbpx

Best Deal Myanmar

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze ‘Best Deal’: een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! Je verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het schi…

Beschrijving

Informatie 
Deze Best Deal vakantie laat je het beste van Myanmar zien voor de beste prijs! Je vliegt via Bangkok, de hoofdstad van Thailand, waar je 2 dagen kunt besteden aan de stad ontdekken. Vervolgens vlieg je door naar het land van de duizend pagodes en start jouw avontuur.
Deze privé rondreis door Myanmar start in de voormalige hoofdstad Yangon. In deze vriendelijke stad kun je langs de rivier of door de groene parken wandelen om de koloniale sfeer te proeven. Absoluut hoogtepunt is de zonsondergang bij de beroemde gouden Shwedagon Pagode.
Bezoek Bagan, Inle Lake en Mandalay
Reis verder naar Bagan, waar de toppen van duizenden tempels boven de horizon uitsteken. Je kunt er heerlijk fietsen en op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen.
De rondreis door Myanmar gaat daarna naar het Inle Lake waar je ontspannen boottochten over het meer kunt maken en kennismaakt met de inheemse Inthar bevolking, die beroemd zijn vanwege hun eigenaardige manier van roeien. In de omgeving van het Inle Lake kun je ook in de omliggende heuvels wandelen waar de diverse kleurrijk geklede bergvolken wonen.
Als laatste stop op deze rondreis door Myanmar bezoek je Mandalay, de 2e grootste stad van het land. In oude tijden wisselden de machthebbers regelmatig van hoofdstad, waardoor je in deze omgeving verschillende oude steden van het Birmese rijk terugvindt. Eén daarvan is Amarapura, thuis van het beroemde Maha Gandayon klooster, waar je over ’s werelds langste teakhouten brug, de U-Bein, kunt wandelen. Of ga met de lokale ferryboot naar het oude Ava, een pittoresk eilandje dat je per paardenkoets kunt verkennen.
Mandalay zelf biedt ook genoeg bezienswaardigheden, waaronder de imposante Mandalay Hill en de gouden Mahamuni Boeddha.
Koninklijke strandvakantie in Hua Hin, Thailand
Tenslotte reis je naar de koninklijke badplaats van Thailand, Hua Hin, om hier nog van een heerlijke ontspannen strandvakantie te genieten. Hua Hin heeft een breed en lang strand, maar ook een gezellig centrum, met uitstekende restaurants en winkels. Je vindt hier ook wereldberoemde golfbanen en een mooie landelijke omgeving om te verkennen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.