fbpx

Best Deal Jungle en Historie

Ontdek de hoogtepunten van Bangkok, de prachtige flora en fauna van het Khao Yai National Park en de historie van Ayutthaya en de River Kwai.

va. 1.610,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
In Centraal-Thailand vind je ontzettend veel hoogtepunten, waarin cultuur, geschiedenis en natuur samenkomen. Tijdens deze reis kun je de historie van Thailand verkennen en genieten van ongerepte natuur.
Van modern Bangkok naar het Khao Yai National Park
Je begint je rondreis in de levendige hoofdstad Bangkok. Tussen de moderne shoppingmalls en wolkenkrabbers vind je nog kleine tempeltjes en rustige woonwijkjes en kanaaltjes.
Vervolgens verruil je de stad voor het oudste nationale park van Thailand: Khao Yai National Park. Hier maak je een schitterende wandeling door de jungle en bezoek je een van de grootste watervallen van het nationaal park.
Historie van Ayutthaya en de River Kwai
Van de natuur ga je terug de tijd in, naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Deze stad herbergt nog enkele prachtige schatten aan tempels, paleizen en pagodes uit die tijd.
Je duikt een ander stukje historie in, in de groen beboste, heuvelachtige regio van de River Kwai. Ook hier leer je een belangrijk stukje geschiedenis kennen van Thailand, bij een bezoek aan de beroemde brug en de Hellfire Pass. Bovendien overnacht je 1 nachtje op een drijvende accommodatie.
Strandvakantie Hua Hin
Na al deze indrukwekkende hoogtepunten wordt de reis afgesloten met een ontspannen verblijf in de eerste badplaats van Thailand: Hua Hin.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.