fbpx

Best Deal het Rijk van de Draak

Deze 16-daagse rondreis is een complete reis langs alle hoogtepunten van China. De reis brengt je naar het beroemde Karst gebergte, inclusief Li-cruise van Guilin naar Yangshuo, Xian, Beijing en Shang…

va. 2.596,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze Best Deal rondreis is een complete reis door China, inclusief enkele excursies maar ook genoeg vrije tijd, zodat je zelf op verkenningstocht kunt gaan. China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis en heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 55,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.
Privé rondreis China met alle hoogtepunten
Tijdens deze 16-daagse privé rondreis bezoek je verschillende bestemmingen in China. De reis begint in Guangzhou, het voormalige Kanton. Per hogesnelheidstrein reis je naar Guilin. Prachtig gelegen in het Karst gebergte. Vanuit Guilin maak je een schitterende cruise op de Li-rivier naar Yangshuo. Deze behoort tot een van de beroemdste cruises ter wereld. In Yangshuo kun je genieten van de fotogenieke omgeving, waar je bijvoorbeeld kunt gaan fietsen tussen de hoge toppen van het Karst gebergte.
Terracotta Leger en Chinese Muur
Vervolgens reis je verder naar Xian, waar uiteraard het legendarische Terracotta leger op het programma staat. Per hogesnelheidstrein reis je naar de hoofdstad Beijing, waar je de Grote Muur gaat bewonderen. Maar je hebt ook ruimte om de metropool op eigen gelegenheid te gaan ontdekken. Ten slotte naar Shanghai, de meest trendy stad van China.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Cathay Pacific van Amsterdam naar Guangzhou.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.