fbpx

Best Deal Egypte’s tempels en piramides

Combineer de Piramides en Sfinx van Gizeh, de tempels van Karnak en Luxor met een heerlijke strandvakantie.

va. 905,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Op zoek naar een voordelige rondreis door het prachtige Egypte? Kies dan deze Best Deal en reis langs de grootste oudheden van het Egyptische Rijk. Het programma geeft je alle vrijheid om zelf te bepalen welke hoogtepunten je wilt zien en je sluit de reis af met een heerlijke strandvakantie aan de Rode Zee.
Piramides en de Sfinx
Je vakantie in Egypte begint in Cairo, waar het een drukte van jewelste is. Je kunt er mummies en schatten van de farao’s bekijken in het Egyptisch Museum of op de Khan-al-Khalili bazar vast wat mooie souvenirs scoren en de geur van wierrook en specerijen opsnuiven. Natuurlijk een must-see is  Egyptes grootste schat en wereldwonder, de piramides van Gizeh. Hier kun je naast de 3 grote piramides, ook de wereldberoemde Sfinx van Gizeh bewonderen.  
Tempels van het oude Thebe
De nachttrein brengt je naar Luxor, een oasestad aan de Nijl die gebouwd is op de ruïnes van het oude Thebe. Hier ligt het hart van het Opper-Egyptische Rijk en kun je pas echt de geschiedenis induiken.
Op de westoever van de Nijl vind je o.a. de Kolossen van Memnon, de imposante tempels van de farao’s Ramses II en Ramses III en de vallei der Koningen. Op de oostoever liggen de tempels van Luxor en Karnak, 2 van de grootste hoogtepunten van Egypte, gek genoeg middenin de stad. Je kunt er uren rondslenteren om alle kleine details en versieringen te bekijken.
Strandvakantie Hurghada
Per lokale bus reis je naar de badplaats Hurghada. De Rode Zee staat vooral bekend om haar kleurrijke koraalriffen en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. Aangevuld met het warme klimaat en de langgerekte stranden en je hebt de ideale ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie in Egypte.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Turkish Airlines van Amsterdam naar Cairo.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.