fbpx

Best Deal Discover Florida

Inclusief vluchten. Ontdek tijdens deze 10-daagse fly drive Amerika het beste van de staat Florida. U verblijft in prima budget hotels en bezoekt o.a. het bruisende Miami, Caribisch Key West en reist …

va. 1.340,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ontdek tijdens deze 10-daagse fly drive het beste van de staat Florida terwijl je de ultieme vrijheid ervaart om met eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.
Deze autorondreis door ‘de Sunshine State’ begint in Miami. Een bruisende wereldstad met een geheel eigen karakter. Je verblijft 2 nachten in het meest bekende deel van Miami; Miami Beach. Hier wachten eindeloze zandstranden met wuivende palmen en een turquoise blauwe zee op je. Een bezoek aan het Art Deco District met de befaamde Ocean Drive in South Beach mag niet ontbreken! Pastelkleurige gebouwen met de typische architectuur uit de jaren ’30 zorgen voor een ongedwongen sfeer.
Caribische sfeer in Key West
Vervolgens reis je via de 42 bruggen, die tientallen eilanden van de Florida Keys met elkaar verbindt, naar het meest zuidelijke punt van Florida; Key West. Gemeten vanuit het zuidelijkste puntje van het eiland ligt Cuba slechts op zo’n 150 km afstand. Niet gek dat hier een meer Caribische sfeer heerst dus. Naast vele prachtige stranden bezit Florida ook prachtige natuurparken. Het Everglades National Park is de bekendste. Je kunt het park verkennen via de bospaden. Nog leuker en spectaculairder is het om met een airboat het water op te gaan.
Themaparken hoofdstad van de wereld; Orlando
In Fort Myers kun je de prachtige zonsondergang bekijken vanaf de pier en de voormalige vakantiewoningen van Edison en Ford bezoeken. Een schitterende route langs de kust brengt je vervolgens naar het ’themaparken hoofdstad van de wereld’, Orlando. Ontmoet Mickey en zijn vriendjes in één van de Walt Disney World® themaparken of neem een kijkje in de wereld van film en televisie bij Universal Studios. Tot slot reis je via Florida’s Space Coast naar Fort Lauderdale. Ook wel het ‘Venetië van Amerika’ genoemd. Onderweg kun je nog het Kennedy Space Center bezoeken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Miami.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.