fbpx

Best Deal Californische Riviera & Rode Canyons

Inclusief vluchten. Deze veelzijdige fly drive door West-Amerika start in San Francisco en eindigt in Los Angeles. Naast hippe wereldsteden ontdekt u natuurwonderen zoals Yosemite, Bryce en Monument V…

va. 2.865,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze veelzijdige fly drive door West-Amerika ontdek je hippe wereldsteden die wedijveren met schitterende natuurwonderen. Bovendien ervaar je de ultieme vrijheid door met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.
San Francisco en de Riviera van Californië
Je reis begint in San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. Al van ver schittert het icoon van de stad je tegemoet; de Golden Gate Bridge. Je rijdt via een schitterende route langs de Riviera van Californië en wordt betoverd door de ruige kust van de Stille Oceaan. In Monterey mag je de panoramische route van 17 Miles Drive niet missen en kun je wellicht een walvis boottocht maken. Vervolgens naar Yosemite National Park waar je geniet van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Via het outdoor mekka Bakersfield reis je naar Las Vegas. Deze woestijnstad in Nevada is wereldberoemd om zijn gokpaleizen, glamour, shows en shoppingmalls. Wellicht kun je hier ook een gokje wagen!
De natuur van Monument Valley en Bryce National Park
Na Las Vegas liggen de volgende wereldwonderen al op je te wachten. De vuurrode rotsformaties van Zion en Bryce National Park en de grootste canyon ter wereld; Grand Canyon. Als je over de rand gluurt, ervaar je de diepte van deze natuurgigant. In Monument Valley kun je de fascinerende Navajo cultuur ervaren, bijvoorbeeld tijdens een bijzondere 4WD tour.
Wanneer je over de historische Route 66 naar de woestijndorpje Needles rijdt krijgt je het gevoel rechtstreeks een cowboy filmset te zijn binnengereden. Dan reis je terug naar de kust. In het subtropische San Diego kun je een bijzonder mix ervaren van Mexicaanse en Mediterrane sferen. Je reis eindigt in Los Angeles, waar je onder andere Hollywood, Rodeo Drive en Universal Studios kunt bezoeken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar San Francisco.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.