fbpx

Bangkok, Khao Yai en Koh Samet

333travel neemt u mee naar het andere Thailand. Bezoek het grootste nationale park van Thailand: Khao Yai, waar vele wilde dieren leven, waaronder tijgers en olifanten. De omgeving is er adembenemend …

va. 1.890,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze rondreis combineert de metropool Bangkok met een mooi nationaal park en een tropisch eiland.
Bruisend Bangkok
Je start je individuele combinatiereis door Thailand in de bruisende metropool Bangkok. Naast serene tempels rijzen kantoorgebouwen op en prachtige parken worden afgewisseld met winkelcentra en uitgaansgelegenheden.
Khao Yai National Park
Hierna is het tijd voor een van de grootste nationale parken van Thailand: Khao Yai. In Khao Yai National Park leven vele wilde dieren, waaronder nog vele olifanten. De omgeving leent zich uitstekend om er schitterende wandelingen te maken.
Strandvakantie op Koh Samet
Je sluit je vakantie af op de zonovergoten stranden van Koh Samet aan de oostkust van Thailand. Het tropische Koh Samet biedt je witte stranden, kleurrijke koraalriffen en een kraakheldere zee. En omdat Koh Samet onderdeel van een natuurpark is, kun je dus in alle rust op je strandbedje genieten.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Bangkok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.