fbpx

Ballon Safari over de Afrikaanse Bush

De mooiste dromen beleef je als je wakker bent! Per heteluchtballon maak je een prachtige tocht over de Afrikaanse Bush vanuit Hoedspruit.

va. 338,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De mooiste dromen beleef je als je wakker bent! Per heteluchtballon maak je een prachtige tocht over de Afrikaanse Bush vanuit Hoedspruit. In alle vroegte, nog voor zonsopgang, kom je aan bij de plaats waar de ballon vertrekt. Je ontvangt een kopje koffie bij aankomst.
Spectaculaire uitzichten
Na een korte briefing gaat het avontuur beginnen en zweef je de zonsopgang te gemoed. In een uur tijd heeft u een spectaculair uitzicht over het laagveld van de Blyde River en uitgestrekt privé natuurreservaten. Dus met een beetje geluk kun je vanuit de ballon olifanten en giraffen spotten. Na deze adembenemende tocht word je bij terugkomst verwelkomt met een vruchtensap en of een glaasje champagne. Een onvergetelijke ervaring!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.