fbpx

Ayurveda aan palmenstrand

Ayurveda aan palmenstrand 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

In het uiterste puntje van India ligt Kovalam, waar je uitstekend je Zuid-India reis afsluit, zonder extra binnenlandse vluchten nodig te hebben. Hier vind je met palmbomen omzoomde ressorttuinen, houten bungalows, lonkende stranden en een tot in de binnenlanden reikend rijstveldenland. De stranden van Kovalam zijn bekend en populair, maar we hebben de meest rustige strandjes uitgezocht. Je resort ligt vlak aan zee met houten, sfeervolle bungalows. Kovalam is een heerlijke plek om je  India-reis mee af te sluiten, of om je reis even te onderbreken. De provincie Kerala staat bekend om de traditionele Ayurvedische massages, in deze setting is dit dan ook de beste plek voor echte ontspanning.

Reis India: Ayurveda aan palmenstrand

Ontdek de schoonheid en wonderen van India met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Ayurveda aan palmenstrand, met Riksja Travel. Van bruisende steden tot rustige natuurreservaten, verken India’s fascinerende bezienswaardigheden (POI) met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, India heeft iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de authentieke smaak van India met onze spannende tours en ervaringen!

Ontdek India, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.