fbpx

9 daagse fly drive Bali Compleet

9-daagse Verre reizen naar Bali bij 9 daagse fly drive Bali Compleet

va. 1.484,00

Meer informatie

Beschrijving

9 daagse fly drive Bali Compleet

Rondreis en overnachtingen, Met álle hoogtepunten van Bali, Verlenging mogelijk, Incl. excursies en entreegelden, Zeer comfortabele hotels, Rijstvelden en tempels & inclusief transfers.

Hagelwitte stranden, magische tempels en felgroene rijstvelden kenmerken het Godeneiland Bali. Je dompelt je onder in de gewoontes en tradities van het tropische Indonesische eiland. Een wandeling door de rijstvelden, het bijwonen van een reinigingsritueel en het spectaculaire uitzicht op het kratermeer Mount Batur… het zijn slechts enkele van de vele indrukken van deze reis. Ook het kunstenaarsplaatsje Ubud en de zwarte lavastranden van Lovina sla je niet over. En wil je deze rondreis afsluiten met heerlijke dagen op het paradijselijke witte strand? Kies dan voor een verlenging aan de kust. Bali wacht om ontdekt te worden!

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.