fbpx

23 daagse fly drive Cuba Compleet

23-daagse Verre reizen naar Havana bij 23 daagse fly drive Cuba Compleet

va. 2.935,00

Meer informatie

Beschrijving

23 daagse fly drive Cuba Compleet

Inclusief huurauto en overnachtingen, Ook mogelijk met privéchauffeur, De meest complete selfdrive door Cuba, Authentiek Cuba: West én Oost, All Inclusive afsluiting aan het strand van Varadero, O.a. Havana, Trinidad, Camagüey, Santiago de Cuba & inclusief transfers.

Op ontdekkingsreis met onze meest complete selfdrive door Cuba. Van West naar Oost en van Oost naar West, tijdens deze autorondreis krijg je de mooiste plekjes van heel Cuba te zien. Je rijdt langs spectaculaire landschappen en ervaart de bijzondere historie van het lande in de vele kleurrijke koloniale steden. In het oosten van Cuba maak je kennis met Santiago de Cuba; de bakermat van de salsa en rumba en 'de wieg van de revolutie'. En natuurlijk ontbreekt Havana niet; een van de meest fascinerende steden van het Caribisch gebied. Na deze rondreis boordevol hoogtepunten wacht Varadero. Hier kom je helemaal tot rust aan het parelwitte zandstrand, uiteraard op basis van All Inclusive.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.